Norish's FotoPage

By: Norish Nordi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Apr-2009 05:03 Email | Share | | Bookmark
Lexus Roadshow at OGDC, Seria on 10-11 April 2009

my dream car RX-350
All LEXUS display @OGDC Seria
bila nak dpt krita nie???
View all 16 photos...
Assalamualaikum semua...
Selepas sembahyang Jumaat, me & my kids turun ke Seria nak tengok LEXUS Roadshow. Tiba d sana kami d sambut oleh my salesman, Sidney. So kami tengok dari satu model ke satu model LEXUS yg kena display.
Apalagi semua my kids jatuh cinta kat LEXUS, Faqar giler sangat kat IS300 , katanya, "Mummy jual krita mummy tu then kita beli IS300 nie." Me bilang kat dia ingat murah ker harga LEXUS nie... Me gitau kat my kids klau nak sangat dgn LEXUS, U have to study hard to get good jobs & big salary then U can afford to buy LEXUS


Saturday, 11-Apr-2009 04:53 Email | Share | | Bookmark
Playground at HuaHo Tutong

Bouncer at HuaHo Tutong
Fadhli d penjara @ playground
Qirah d penjara @ playground
View all 5 photos...
Dsini lah tmpat kami lepak2 sementara menunggu my kids abis tuition setiap hari khamis & jumaat. Faqar & Fiqah tuition, yg untung Qirah & Fadhli shopping & bermain bouncer at the playground


Saturday, 11-Apr-2009 04:46 Email | Share | | Bookmark
Perkhawinan cousin my hubby

Pengantin sama dgn parents pengantin perempuan
 
nie babyfruits my hubby...besar2 dah durang nie
View all 5 photos...
Selamat Pengantin Baru kpd kedua mempelai...


Saturday, 11-Apr-2009 04:28 Email | Share | | Bookmark
Operation appendix

tmpat kena potong appendix
Selepas operations ptg atu, masih lagi palau oleh ubat bius...
Sihat dah lapas operations, lapas ani lompat2 & lari2 tah ko...
View all 5 photos...
Assalamualaikum/Salam sejahtera...
Lama tak update....On 14/3 Faqar mengadu..."Mummy sakit perut ku...nda ku tahan lagi sakitnya" So we emergency bawa dia ke hospital Tutong pagi atu jua. Actually me baru jua nak stat keja selepas cuti 3 hari so me paksa sambung/ambil cuti emergency coz Faqar paksa operation on 14/3 jua...


Wednesday, 25-Mar-2009 05:18 Email | Share | | Bookmark
Pics @ Bt Shahbandar

 
mcm2 ulah durang
me & hubby
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net